home l contact l links l pers l credits l print  
header lgstekene.be
 :: menu
   Activiteiten
   Bestuur
   Leerpad
   Lid worden
   Museum
   Nieuws
> lid worden  


Nieuwe leden genieten 50% korting!

Zin om deel te nemen aan toffe activiteiten als dorpsfeesten, fiets- en wandeltochten? Interesse in vakantie op het platteland of op de boerderij? Wil je wat opsteken over tuinieren of koken? Ben je schapenliefhebber en wil je actuele informatie hierover? Of deinst het spook van de "zonevreemdheid" of individuele waterzuivering" op en wil je er meer van weten?
Dan zijn de Landelijke Gilden zeker iets voor je!
Je ontvangt bovendien een tweemaandelijks schitterend tijdschrift "Nest". Een blad boordevol weetjes over wonen en leven op het platteland, met uitstekende tuintips voor wie groene vingers heeft, met interviews van mensen met pit en persoonlijkheid, met kanttekeningen en cursiefjes...
Je krijgt daarbij ook het ledenblad "Buiten", je kan voor één gratis mondeling advies van een half uur terecht op een zitdag van de Juridische Dienst SBB (waarde 37,5 euro) en voor één gratis mondeling advies van een half uur op een zitdag van de Milieudienst SBB (waarde 37,5 euro).

Als je nu inschrijft dan ben je lid voor de helft van het lidgeld tot het einde van 2015 (Dus voor € 12,50 in plaats van voor € 25)

Wil je je inschrijven, stuur dan een mail naar het secretariaat met je gegevens: KLIK HIER

Voor meer info: www.boerenbond.be 

Info over het nieuwe plattelandsblad:


Méér dan 100 stuks (uniek) oud landbouwgereedschap worden aan de bezoekers voorgesteld. Het landbouwmuseum is geopend van 1 april to 31 oktober 2004, elke eerste zondag van de maand van 13u30 tot 17u.

 
26-04-2018 - © LG Stekene -webmaster@lgstekene.be